fbpx

Kroppex Odenplan

Naprapat nära Odenplan och Östermalm

Kroppex
Utmärkt
5.0
126 recensioner
ge oss betyg på
Superbra och effektiv behandling, kan rekommenderas😊
Jätte trevlig lokal, bra bemötande och proffsig massage!
Superbra vård
Var orolig att jag skulle bli missnöjd ännu än gång efter att ha gått till olika som inte hjälpt. Denna gång kändes otroligt bra! Tack Robert!
Väldigt bra massage, uppmärksam och kompetent med fina tips på hur man kan öka rörligheten
Supernöjd! Proffsig och engagerad. Gav sitt extra och brydde sig, ville verkligen hjälpa mig med alla spänningar/problem jag hade. Rekommenderar varmt!
Kan rekommendera Daniel. Har varit inlyssnande och anpassade efter behoven jag har haft. Är mycket nöjd!
Har gått till Daniel i flera år nu, skillnaden är att han själv har varit och är idrottande på hög nivå. Och förstår därför känslan man har i olika muskelpartier
Det här var bästa behandlingen jag varit med om! Robert var lyhörd, extremt kunnig och professionell och jag fick mer utav behandlingen än jag nånsin hoppats på.
Så bra att gå till Robert!Mångsidig och kunnig!
Såå jättekunnig och bra behandling mot min onda rygg! Vänlig och förklarar bra så jag vet vad som händer under behandlingen.
Fantastisk behandling som hjalp med en gang! Anbefaler på det sterkeste 🙂
Väldigt nöjd med besöket hos Robert, otroligt kunnig och noggrann.
Fick tid hos Robert, mycket nöjd med besöket, så proffsig och kunnig. Kan varmt rekommendera 💫
Jag fick snabbt hjälp och min rygg kändes helt bra efter bara 3 besök!
Har varit hos mottagningen på Djurgården och Solna tidigare ,har fått väldigt bra hjälp med min rygg när låst sig förut , väldigt nöjd. Proffsigt och lyhörda
Kan verkligen rekommendera!
Jättebra!
Kan verkligen rekommendera Johan på Kroppex Odenplan!!
Proffsigt och trevligt, rekommenderas varmt!
Riktigt bra massage!
Blev tipsad att gå till Kroppex och Johan, otroligt kunnig och duktig naprapat. Känner mig som en ny människa efter mina besök och det är numera den enda naprapaten jag besöker i Sthlm med jämna mellanrum. Rekommenderas!
Hade idag mitt första tillfälle med Johan. Otroligt kunnig och trevlig! Känner mig oerhört mycket bättre i axeln och fick dessutom med mig övningar hem samt tips för framtiden. Hur bra som helst!
Toppenställe!
Solvor var mycket professionell och bra på att förklara!
Fick hjälp med min stela nacke.Bra och lyhörd naprapat. Rekommenderar starkt!
Toppenställe, Daniel otroligt hjälpsam och väldigt trevlig!
Toppenbra service och jag kände stor skillnad redan efter första besöket.
Johan är så galet grym!
Otroligt duktig personal!
Har vart hos Daniel några gånger nu, han hjälper verkligen mig och min onda rygg 👍
Mycket bra behandling är så nöjd.
Fick ett professionellt bemötande med stort engagerat. Lyhörd och fick både snabb och effektiv behandling på plats och övningar att ta med hem.
Går regelbundet hos Johan och det räddar min vardag. Professionellt och vänligt bemötande. Behandlingen är mycket effektiv .Rekommenderas varmt.
Varit där två gånger, fantastiskt hur man kan dra en sån precis diagnos genom att bara känna, titta och röra.Nu är axeln frisk!
Was struggling with intense lower backpain for almost 1,5 years. Nothing worked until I visited Johan. After 3 sessions of dry needling my backpain was almost gone! Amazing work Johan and team Kroppex. Thanks for the good care , you guys rock! Aaron
Daniel på Kroppex är helt otrolig på det han gör. Kunnig och noggrann. Fick hjälp med ryggsmärta och knäsmärta efter att ha varit gravid och felbelastat.
Har varit ett flertal gånger hos Daniel och han har gjort underverk med min rygg varje gång. Han har bred kompetens och kunskap, kan varmt rekommendera. Fått bra övningar i förebyggande syfte också.
Besökte Daniel förra veckan och fick mycket bra information samt så var dubbeltimmen med olika behandlingar guld värd🙏 5 👍av 5
js_loader

Din naprapat vid Odenplan 

Vår klinik vid Odenplan ligger på Odengatan 36, där vi finns mellan Tulegatan och Döbelnsgatan. Det är enkelt att ta sig hit från hela Stockholm och är perfekt för dig som bor i Vasastan eller på Östermalm.

Kliniken ligger en trappa ner och du använder koden du fått i ditt sms dagen innan ditt besök för att komma in till receptionen.

Boka in en tid hos oss för att få hjälp med besvär från muskler och leder. Vi behandlar allt från ryggskott, nackspärr, löparknä, huvudvärk, axelproblematik och mycket annat.

Här har vi även ett utrustat mindre gym för rehab, prehab och personlig träning.

För att ta dig hit finns det gott om alternativ. Många bussar stannar precis utanför dörren och kliniken ligger nära både gröna och röda linjerna för tunnelbana.

Välkommen till oss på Odenplan!

 

Bor du närmare Djurgårdsstaden?

Bor du närmare Solna?

Naprapat

Dry needling

Idrottsmassage

Träning

Bli smärtfri. Rör dig bättre. Må bra.

Något du undrar? Då är det bara att höra av dig!

08-744 30 94

info@kroppex.se

Odengatan 36, Stockholm