Henri Kallastu

Leg. naprapat

Henri

Jag drivs av att lösa problem och vill hjälpa dig som har smärta eller besvär att bli av med det. Ur ett helhetsperspektiv arbetar du och jag tillsammans för att se över hela kroppen och dess funktioner för att ta fram en skräddarsydd lösning till just dig. Ett besök hos mig inkluderar alltid noggrann sjukdomshistoria, undersökning och bedömning. Därefter lägger vi tillsammans upp en behandlingsplan för bästa möjliga resultat.

Jag arbetar både med dry needling/akupunktur, mjukdelsbehandling, ledbehandling samt träning och korrektiva övningar för besvärsfrihet både kort- och långsiktigt.

 

Min bakgrund

I hela mitt liv har jag varit den som brunnit för att hjälpa andra och började med att utbilda mig till personlig tränare och fystränare på högskolenivå. Under denna period gjorde jag själv en resa med kroppen från överviktig till att ställa mig på scenen och tävla inom fitness på SM-nivå. Samtidigt växte ett intresse för människokroppen och törsten efter mer kunskap likaså. Efter att ha arbetat i några år som PT och fystränare valde jag att gå vidare och utbilda mig till Naprapat. Intresset för träning, hälsa och kroppen är starkt och jag älskar att få jobba med just det. Nu vill jag fortsätta utvecklas samt lära mig allt jag kan om kroppen för att kunna hjälpa dig och alla som vill ha min hjälp.

Mina utbildningar

Leg. naprapat

BSc Biomedicin - inriktning fysisk träning

NSCA-CPT - Certifierad Personlig Tränare

NSCA-CSCS – Certifierad Fystränare

STAC Grundtränare

STAC Professional

Diplomerad massör – svensk klassisk massage

Dry Needling

Flowin instruktör

Bulgarian bag instruktör

"Thank you so much Henri for helping me with my back issue. He was extremely professional and patient with me. I did not have to take any sick day because of you. My mobility was so much better after I visited you. I would recommend him to all I know to help them as well. Thank you so much for your healing hands!"

Sujatha

"Jättebra! Var oerhört lyhörd och mycket proffsig. Kände mig trygg och lugn genom hela behandlingen. Henri fick verkligen loss många muskelknutar och kroppen känns mycket mjukare och mer avslappnad."

Carl

"Jag hade väldigt ont i axlar och nacke! Mycket professionellt bemötande och bra resultat! Jag rekommenderat honom till vänner!"

Tarja

Kontakta mig

Det är bara att höra av dig om du har några frågor

0707- 834 727

henri@kroppex.se

Bobergsgatan 57, Stockholm