Daniel Löfqvist

Leg. naprapat

Daniel

Jag heter Daniel och är legitimerad naprapat på Kroppex. Jag har ett hollistiskt synsätt på kroppen vilket innebär att jag ser på dina besvär med ett övergripande perspektiv. Detta innebär att jag inte endast fokuserar på det smärtsamma och problematiska området utan även försöker hitta och identifiera andra orsaker som kan ligga till grund för dina besvär. 

Ett besök hos mig involverar ofta en analys av din livsstil, sömn, träning och vanor. Min erfarenhet är att dom flesta typer av smärtproblematik har en funktionell orsak.  För att hitta dessa obalanser genomförs en serie tester som rörelseanalys och muskelfunktion.

Detta innebär också att en behandling hos mig blir väldigt individanpassad för att få maximal effekt. Behandlingstekniker som kan förekomma vid ett besök hos mig är bl a ledmanipulation/mobilisering, massage, pressur och nålbehandling. Du får även verktyg för att själv jobba med dina besvär för att uppnå en långvarig effekt.

Min bakgrund

Som ungdom utövade jag längdskidåkning, löpning och styrkelyft på elitnivå, och utvecklade ett starkt intresse för hur människokroppen fungerar på optimal nivå. När jag sedan själv fick min första behandling av kiropraktor växte mitt intresse ännu mer och jag visste tidigt vad jag ville göra i livet: att hjälpa andra människor att återfå, optimera och behålla sin hälsa.

Jag påbörjade min resa genom att utbilda mig till massageterapeut, vilket jag sedan arbetade som i 8 år både ute på företag och med privata aktörer. Där upptäckte jag tidigt hur manuell behandling påverkar och höjer livskvalitet hos människor, och tog nästa steg att utbilda mig till naprapat.

Min drivkraft att hjälpa människor stimulerar mig ständigt att utvecklas genom vidareutbildningar och kurser. Detta tillsammans med mitt idrottsintresse och erfarenhet av egen träning ger mig en djup förståelse för hur kroppen fungerar.

Jag välkomnar alla som önskar att bli av med smärta och optimera sin livskvalitet.

Mina utbildningar

Leg. naprapat

Dry needling

Utbildning i diskrelaterad smärta

Utbildning i knädiagnostik

Massageterapeut

Functional Movement Taping

"Jätte nöjd med Daniel som naprapat, han är genuint snäll, otroligt kunnig och det märks att han bryr sig. Kan starkt rekommendera kroppex odenplan!"

Linda

"Jag har gått hos Daniel, han är mycket professionell, lyhörd och kunnig! Jag rekommenderar!"

Kerstin

"Så otroligt tacksam över GRYM hjälp av Daniel! Kunnig, proffsig och jag kände mig som en helt ny människa efter besöket. Rekommenderas varmt! Plus även till fantastiskt välkomnande miljö och trevlig personal i receptionen! Toppklass!"

Matilda

Kontakta mig

Det är bara att höra av dig om du har några frågor

0700-092 434

Odengatan 36, Stockholm

daniel@kroppex.se