Solvor Tunold

Naprapat

Solvor Tunold

Mitt mål är att vi tillsammans hittar orsaken till ditt besvär. Jag strävar alltid mot att ha ett helhetsperspektiv när jag behandlar, då det är vanligt förekommande med mer än en orsak till smärta och värk i kroppen.

Mina största intresseområden är huvudvärk, skuldror, nackproblematik samt kvinnohälsa inom manuell terapi. Jag jobbar med allt från pensionärer till idrottare, med stora och små problem.

Under en behandling hos mig kan du förvänta dig en behandlingsplan som är anpassad till just dig, med passande övningar och mjukdelsbehandling. Jag jobbar mycket med massage, pressur och dry-needling.

Min bakgrund

Jag började tidigt med mitt intresse för massage då jag redan som 6-åring började att massera mina familjemedlemmar efter vi hade lärt oss det i förskolan. Sedan dess har mitt intresse för manuell behandling växt sig större genom åren.

Som tonåring fick jag väldigt ont i ryggen, och sökte då hjälp hos en naprapat som öppnade mina ögon för manuell behandling och naprapati. Så när tiden var inne år 2019 sökte jag själv in på Naprapathögskolan och har studerat där sen dess.

Genom min uppväxt har fysisk aktivitet och idrott varit ett stort intresse för mig. Jag utövade gymnastik, konstsimning samt vandring.
På senare år började jag med styrketräning, vilket gav mig den lilla extra stöten till att utbilda mig till personlig tränare.

Jag kommer att göra mitt absolut bästa för att hjälpa dig som vill bli smärtfri, eller den som bara önskar det lilla extra stödet i vardagen!

Mina utbildningar

Naprapati

Dry needling

Cert. massageterapeut

Personlig Tränare

Kontakta mig

Det är bara att höra av dig om du har några frågor

08-744 30 94

Odengatan 36, Stockholm

solvor@kroppex.se