Sara Nyland

Jag har alltid gillat att jobba med människor och intresserat mig för hur människokroppen fungerar. Jag visste tidigt att jag ville jobba med manuell medicin och då jag först fick höra om naprapati förstod jag att jag hade hittat rätt.

Jag har ett stort intresse för träning och hälsa eftersom att jag hade en aktiv barndom och provade många olika idrotter. Handboll blev dock den stora favoriten. Jag gillar även längdskidåkning och intresset för styrketräning blir bara större och större.

Som terapeut gillar jag att komplettera behandling med övningar för att vi tillsammans kan hitta bättre förutsättningar för att du ska få en lättare vardag, vilket är ett viktigt moment för ett långsiktigt mål.

Jag tycker anpassningen för varje individ efter deras berättelse är det mest givande med att vara naprapat. Att se människan i helhet och inte bara fokusera på smärtan är en stor del av tanken bakom naprapati, vilket jag gillar.

Utöver träning, har jag ett extra intresse för nacke- och huvudvärks besvär, även symptom som yrsel, spänningsrelaterad tinnitus och käk-problematik.

Kontakta Sara

Telefon: 0704-673 182

Mail: sara@kroppex.se

Image

Utbildning

Naprapat

 

Boka tid hos Sara