Omdömen från våra patienter

Facebook Betyg
5.0

Google Rating
5.0


Har du också varit hos oss?

Berätta gärna din upplevelse för oss

FacebookGoogle

5.0
powered by Google
Jonas Melin
Jonas Melin
13:37 03 Sep 18
Mycket kunnig och tillmötesgående personal. Har ett stillasittande jobb som på sikt orsakat smärta vid skulderbladet. Efter 1-2 behandlingar är jag helt besvärsfri. Kan endast ge varma rekommendationer.
Richard Ntege's Style
Richard Ntege's Style
08:58 08 Aug 18
Trevlig personal.Genuina samt gör allt i deras makt att hjälpa en.Go KROPPEX 🙌🏿
Maria Larsson
Maria Larsson
06:52 23 Aug 18
Kunniga och hjälpsamma!
Luisa bella
Luisa bella
17:08 22 Sep 18
See All Reviews

5.0
powered by Facebook
Ekin Bulut
Ekin Bulut
2019-02-21T17:50:10+0000
Ont i ljumskarna. De kör dry medling så släpper det nästintill direkt. Rekommenderar verkligen för alla med muskelbesvär
Micke Sjöberg
Micke Sjöberg
2019-02-10T11:24:11+0000
Duktiga på sin Sak! Vet vad de håller på med!
Dejan Holmstrand
Dejan Holmstrand
2019-02-02T12:35:40+0000
Varit hos grabbarna på Kroppex snart ett tiotal ggr och jag blir ständigt förvånas över hur bra de läser min kropp. De ger inte bara behandlingar men är även pålästa på saker utanför, som kan påverka kroppen.
Kevin Notlöv
Kevin Notlöv
2019-01-28T10:24:18+0000
Helnöjd med mina behandlingar. Gillar även att dem besitter gedigen kunskap inom flera områden.
Petra Rajala
Petra Rajala
2018-11-14T17:23:54+0000
Jag rekommenderar Kroppex; Lätt att boka, stort utbud av tider och genuint kunnig behandlare. Bra priser och trevligt bemötande. Bra läge. Jag gick till naprapat och kan varmt rekommendera detta. Jag skulle vilja boka massagetid också men har inte provat det ännu.
Saskia Snikkenburg
Saskia Snikkenburg
2018-11-13T11:32:30+0000
Är supernöjd! Bra erfarenhet med kroppen som helhet. Som yogalärare uppskattar jag detta. Kommer rekommendera mina kunder hit ✨
Helena Isaksson
Helena Isaksson
2018-10-30T15:19:50+0000
Lätt att få tid, noggranna, bra läge
Fredrik Andersson
Fredrik Andersson
2018-10-10T22:16:23+0000
Fantastiskt kunnig och professionell naprapat med många olika tekniker för att mildra och förbättra stelhet och smärta. Hit kommer jag regelbundet att återvända.
Malin Ljungzell
Malin Ljungzell
2018-08-24T08:52:19+0000
Lätt att boka massage med kort varsel. Bra behandling.
Kristina Palm
Kristina Palm
2018-08-21T13:59:08+0000
Snabb och kunnig hjälp när jag verkligen behövde det. Mkt nöjd med Idrottsmassage i lår och vader. Trevligt bemötande dessutom.
Anne Hedberg
Anne Hedberg
2018-08-18T09:28:07+0000
Professionella och noggranna.Var med om en cykelolycka för 4 veckor sen och Kroppex har verkligen hjälpt mig att återhämta mig och justera rygg och nacke. Samt hjälpt till med övningar och rehab.
Linda Nestor
Linda Nestor
2018-08-08T09:30:54+0000
Hade jätteont i högerarmen, förmodligen musarm. Och efter bara ett besök blev det så mycket bättre!!! Han tryckte på lite punkter, så fick jag nålar i musklerna som var mest spända och efter två dagar + semester så var jag helt smärtfri!
Lisbet Markland
Lisbet Markland
2018-05-14T14:57:03+0000