Naprapat Stockholm

Varför ska du gå till en naprapat på Kroppex?

Vi brinner för att hjälpa dig må bättre, röra dig bättre och leva optimalt. För att uppnå det utgår vi alltid från våra 4 ledord: engagemang, kompetens, personligt och ärlighet.

Din naprapat på Kroppex hjälper dig att ta reda på varför du har ont genom noggrann undersökning och sedan hur vi kan behandla det. Vi lägger även stor vikt vid vad du behöver göra själv för att bli bra.


Naprapat…

Naprapati betyder ”korrigera orsaken till lidande”, vilket vi som naprapater på Kroppex lägger en stor vikt på. Orsak till lidande, vilket i många fall innebär smärta, kan ofta bestå av flera faktorer som samverkar tillsammans. Det kan till exempel innefatta dålig sömn, dålig kosthållning, brist på motion, stress eller en förändrad biomekanik i kroppen som leder till felbelastningar.

naprapat stockholm
naprapat

… på Kroppex

Vi på Kroppex har ett hollistiskt förhållningssätt vad än dina besvär må vara som du söker oss för. Vår uppgift är att hjälpa dig till ett friskare och hälsosammare liv, där vi jobbar tillsammans mot de mål som du önskar uppnå.

Många tror att en naprapat endast arbetar med smärta. Vi arbetar med din smärta och din totala hälsa vilket kräver att varje behandling är helt individanpassad. Till vår hjälp har vi en uppsjö av olika behandlingstekniker vilket gör att vi maximerar resultaten för dig, samt en gedigen grund av medicinsk utbildning vilket säkerställer kvalitet och säkerhet.

Boka tid hos naprapat