Massage Stockholm

Effektiv massage som ger resultat

Vi ger dig riktig massage

Massage hos oss är ett sätt att släppa på spänningar, minska smärta och få dig mer avslappnad. Vi utför ingen ”flytta-på-olja-massage” utan vi fokuserar på att ge dig riktig massage som ger resultat och får dig att må bra.

Om du letar efter massage i Stockholm så kan vi på Kroppex hjälpa dig. Massage är en effektiv behandlingsform för dig som har ont i kroppen på grund av spända muskler. Att gå på massage i Stockholm är bra för både din fysiska och psykiska hälsa. Massage lindrar muskelsmärtor, ökar din blodcirkulation, sänker dina stressnivåer och ökar din rörelseförmåga. Massage påskyndar både läkning och återhämtning. Massage ökar syretransporten till dina muskler, det leder i sin tur till att återhämtningen går snabbare. Regelbunden massage kan också hjälpa dig som har sömnsvårigheter. Därför är det bra för kroppen att gå på massage i Stockholm med jämna mellanrum. Massagens metod kan variera beroende på var du har ont och din skadehistorik. Vi på Kroppex lägger stort fokus på att förbättra ditt välmående, därför ser vi till att behandla muskelområdet där du har ont för att lindra dina smärtor. Vi är erfarna massörer med goda kunskaper om kroppens struktur och muskulatur. När du besöker oss på Kroppex i Stockholm kommer vi hjälpa dig med rätt behandlingsmetod för att du ska må bättre.

Google Betyg
5.0
106 recensioner
js_loader

Friskvård

Välutbildade terapeuter

N

Effektiv & kvalité

Behandlingen

Om du känner att du behöver ha en ordentlig massage är det perfekt att boka in en behandling hos oss. Vi anpassar massagen utifrån dina behov och den passar alla.

Massage ökar blodcirkulationen och bidrar till minskad smärta och avslappning.

Massage vid Odenplan

Behöver du en massage vid Odenplan? Att gå på massage är bra för dig som har ont i muskler eller leder. Vi på Kroppex i Odenplan har lång erfarenhet av massageyrket. Vi hjälper kunder som lider av muskelvärk i till exempel rygg, axlar eller nacke. Vår massage kan också hjälpa dig som har sömnsvårigheter eller höga stressnivåer. Massage är en behandlingsform som hjälper din kropp att påskynda både läkningsprocesser och återhämtning. Massage ökar blodcirkulationen i din kropp, reducerar dina stressnivåer och lindrar muskelvärk. Därför är det perfekt för dig som bor vid Odenplan att besöka vår klinik Kroppex. Våra utbildade massörer hjälper dig som har problem med hälsan på grund av smärtor i muskler eller leder. Innan varje massage hos oss på Kroppex kan du be massören lägga extra fokus på ett visst område. Om du har ont i ryggen eller nacken så är det viktigt att dina vävnader får möjlighet att återhämta sig. Våra skickliga massörer hjälper dig vid Odenplan att få rätt massage för just dig.

Massage på Östermalm

Söker du efter massage på Östermalm? Då kan vi på Kroppex hjälpa dig. Kroppex är en klinik på Östermalm som hjälper kunder med muskelont och spänningar i kroppen. Vi är professionella massörer som utför olika typer av behandling för att lindra spänningar och stelhet i muskulatur och leder. Massage är en behandling som är mycket bra för din kropp, både fysiskt och psykiskt. Fysiskt återhämtar massage och påskyndar läkarprocesser i kroppen. Massage sänker dina stressnivåer i kroppen och hjälper även dig som har sömnsvårigheter. Massage ökar din blodcirkulation, frigör bra hormoner och hjälper dina muskler att slappna av. Att gå på regelbunden massage kommer att öka både ditt välmående och din hälsa. Under en massage hos oss vid Östermalm kommer massören behandla alla muskelområden men även lägga fokus på de mer spända musklerna. Vi på Kroppex anpassar alltid en massage efter dina behov för att du ska få bästa möjliga behandling. 

Massage på Lidingö

Har du ont i muskler eller leder? Vi på Kroppex hjälper gärna dig på Lidingö att lindra dina smärtor. Vi hjälper människor att må bättre för att kunna leva fullt ut. Om du har ont i muskelområden, som axlar, rygg eller nacke så kan massage vara en bra behandlingsform för dig. Vi anpassar alltid en massage efter dina behov för att ge dig en optimal behandling. Eftersom varje person har en unik kroppsstruktur, skadehistorik så formar vi behandlingen enligt dina önskemål. Vårt fokus ligger på att öka din hälsa och ditt välmående. Massage lindrar dina smärtor och påskyndar läkningsprocesser i kroppen. Därför är det en effektiv behandlingsmetod för dig på Lidingö. Massage hjälper din kropp att återhämta sig. Massage hjälper dig även psykiskt genom att reducera stress och förbättra din koncentrationsförmåga. Eftersom massage hjälper din kropp att slappna av så kan det även hjälpa dig som har sömnsvårigheter. Våra massörer är specialister inom massage och även andra behandlingsmetoder. Vi på Kroppex hjälper dig på Lidingö att må bättre.

Bli smärtfri. Rör dig bättre. Må bra.

Något du undrar? Då är det bara att höra av dig!

08-744 30 94

reception@kroppex.se

Odenplan & Norra Djurgårdsstaden, Stockholm