Johan Axelsson

Leg. naprapat & VD

Johan

 Min ambition är alltid att hitta vad det är som gör att din kropp inte fungerar och vad orsaken till din smärta är. Genom att titta på hela kroppen som ett system strävar jag efter att optimera funktionen i kroppen för att långsiktigt få den att fungera så bra som möjligt. När du kommer till mig kan olika tester komma att utföras såsom rörelseanalys, biomekanisk analys och funktionella tester för att hitta orsak eller optimera din prestation för att sen styra behandlingen.

I min behandling använder jag mig av flera olika tekniker för så bra resultat som möjligt såsom dry needling/akupunktur, mjukdelsbehandling, ledbehandling.

I kombination med behandlingen är korrektiva övningar en grund för att integrera nya rörelsemönster med syftet att optimera din funktion och minska risken för återfall med smärta.

För att hela tiden hålla så bra kvalité som möjligt utbildar jag mig regelbundet inom de mest effektiva behandlingsmetoderna.

Min bakgrund

För snart 12 år sedan bestämde jag mig fullt ut att jag ska hjälpa människor att förbättra sin livskvalité för att kunna leva optimalt. Jag började med att studera och arbeta med manuell terapi för att kunna hjälpa människor med problem i kroppen. Det här var min start på att kunna hjälpa andra att må bättre, röra sig bättre och leva optimalt. Sedan dess har jag fortsatt med att arbeta som Personlig Tränare och coach i flera år, framförallt inom CrossFit. För att fördjupa kunskaperna ytterligare bestämde jag mig för att bli naprapat. Utöver detta är jag även utbildad i kognitiv neurovetenskap, som ger mig en unik helhetssyn och approach till att förbättra din hälsa.

Träning är en stor del i mitt liv och har varit det sedan barnsben med många olika former av träning. Idag ligger det stora intresset inom träning på styrketräning och Brazilian jiu-jitsu.

Mina utbildningar

Leg. naprapat

BSc kognitiv neurovetenskap

Functional Integrated Needling for Pain Management

Functional Integrated Needling for Sports Injury Management

Medicinsk akupunktur (Karolinska Institutet)

Dry needling

Neurokinetic Therapy

Myo-Matrix Release 3D

Fascial Abrasion Technique

Hawkgrips level 1

Dynamic Neuromuscular stabilization (DNS)

Personlig Tränare

RKC II kettlebell-tränare

CrossFIt level 1

"Johan är nog den Bästa naparapaten jag varit hos. Effektiv, noggrann och kunnig!"

Sofia

"Behandling hos Johan Axelsson och jag har tidigare aldrig känt sådan proffsig anda. Snabb genomgång av problem för att sedan behandla och fokusera på kunden. Efter första besöket märker man stor skillnad. Rekommenderar starkt!"

Anna

"Här möter jag ett mycket professionellt team som verkligen bryr sig om mig som deras kund, ger e mycket bra behandling. Johan har hjälpt mig med några riktigt besvärliga saker och jag kan rekommendera honom å det bästa"

Patrik

Kontakta mig

Det är bara att höra av dig om du har några frågor

0700-092 433

Odengatan 36, Stockholm

johan@kroppex.se