Daniel Löfqvist

Som ungdom utövade jag längdskidåkning, löpning och styrkelyft på elitnivå, och utvecklade ett starkt intresse för hur människokroppen fungerar på optimal nivå. När jag sedan själv fick min första behandling av kiropraktor växte mitt intresse ännu mer och jag visste tidigt vad jag ville göra i livet: att hjälpa andra människor att återfå, optimera och behålla sin hälsa.

Jag påbörjade min resa genom att utbilda mig till massageterapeut, vilket jag sedan arbetade som i 8 år både ute på företag och med privata aktörer. Där upptäckte jag tidigt hur manuell behandling påverkar och höjer livskvalitet hos människor, och tog nästa steg att utbilda mig till naprapat.

Som naprapat sätter jag hela kroppen i fokus och inte endast smärtområdet dvs jag undersöker noggrant flera faktorer som kan vara den grundläggande orsaken till hälsoproblematiken. Utifrån en noggrann historik och undersökning lägger jag och patienten upp ett gemensamt behandlingsmål och strategi för återgång till optimal livskvalitet.

Min drivkraft att hjälpa människor stimulerar mig ständigt att utvecklas, genom bl a vidareutbildningar och kurser t ex dry needling och kinesiotejpning. Detta tillsammans med mitt idrottsintresse och erfarenhet av egen träning ger mig en djup förståelse för hur kroppen fungerar.

Jag välkomnar alla som önskar att bli av med smärta och optimera sin livskvalitet.

Kontakta Daniel

Telefon: 0700-092 434

Mail: daniel@kroppex.se

   

  Utbildningar

  Naprapat

  Massageterapeut

  Revolvingterapeut

  Dry needling

  Kinesiotejpning

  Functional Movement Taping

  Boka tid hos Daniel